Cum te îmbraci la un concert în aer liber

Felul în care te îmbraci la un concert este dictat de stilul de muzică promovat la acesta. Astfel, outfit-ul trebuie coordonat cu stilul de muzică și cu locul în care se ține concertul. Pentru fiecare stil de muzică există un trend în modă. Totuși, există câteva reguli generale, care pot fi luate în considerare indiferent de stilul adoptat.

Începe de jos. Chiar dacă tocmai ți-ai luat o pereche de pantofi stiletto pe care abia aștepți să îi scoți în lume, nu este cea mai bună idee să te încalți cu ei prima dată la un concert, în special dacă este în aer liber. Cu tot cu intrare, găsirea locului și cumpărarea de lichide, ca să te hidratezi pe parcusrul evenimentului, un concert ține cam 5 ore. Având în vedere că acesta este în aer liber, trebuie să iei în considerare că vei merge pe pământ și iarbă.

Astfel, indicat este să porți încălțări comode. Poți să porți teniși, adidași, balerini, espadrile sau ghete, atâta timp cât te simți confortabil. Încercați să evitați sandalele și papucii flip-flop pentru că la astfel de adunări este imposibil să nu te calce cineva.

Alege pantalonii care complementează pantofii. Pentru un look sofisticat poți purta ghete cu blugi strâmți. Dacă ai ales teniși sau adidași, atunci poți purta blugi normali, sau skinny iar pentru un look boem, poți alege blugi evazați. Dacă porți balerini sau espadrile poți purta o fustă midi. Iar în cazul în care te-ai încălțat cu pantofi cu tocul jos sau talpă ortopedică poți purta o fustă lungă, vaporoasă, sau chiar strâmtă, în funcție de tipul de concert la care mergi.

Alegeți un top care să te reprezinte. Ținta noastră este un look feminin și sofisticat. Însă nu prea există alegeri proaste. Un tricou simplu, alb se asortează foarte bine cu blugii. Dacă ai ales o fustă, atunci o bluză colorată va fi de bun augur. Iar pentru a atrage privirile, poți alege un top sclipitor sau o culoare neon (în special pentru concertele de muzică electronică).

Poți alege o rochie. Nimeni nu a spus că la un concert trebuie să te îmbraci în pantaloni.O rochie de vară care lasă pielea să repire și în care te simți bine, poate fi o alegere la fel de bună ca blugii și un tricou.

Poartă bijuterii care avantajează ținuta. Cerceii, brățările și lanțurile pentru gât trebuie să complementeze ținuta. Dacă aceasta este simplă, atunci accesoriile trebuie să fie îndrăznețe. Nu alege cerceii prea grei ca să nu îți rănești urechile și nici lanțuri sau coliere prea elegante.

Părul și machiajul sunt importante. Având în vedere că mergi la un concert în aer liber, acestea trebuie să fie cât mai lejere. Astfel, un contur al ochilor și un ruj vor fi îndeajuns. Blush-ul cu siguranță va fi natural, odată ce te va cuprinde emoția muzicii. Nu uita de crema cu protecție solară, pentru că pielea arsă și cu aspect nesănătos nu a fost niciodată la modă.

adminx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *