În jungla urbană, îmbracă-te safari!

Adoptă un look aventuros în jungla orașului purtând haine safari. Acest trend continuă să inspire stiluri moderne ale designerilor celebri. Vara aceasta se poartă stilul safari cu influențe africane. Fie că este vorba de baticuri viu colorate sau printuri tribale geometrice, podiumurile au fost colorate în modele subsahariene.

Un avantaj foarte mare al acestui look este comoditatea și confortul. Având în vedere că nu este aplicabil doar persoanelor foarte slabe, femeile mai plinuțe pot să adopte acest look fără să arate constrânse.

Urban safari dă o notă de individualitate și nestăpânire femeilor. Personal, ador efectul acestui look deoarece îmi dă mână liberă să asortez printuri geometrice, tonuri naturale și simboluri tribale sau chiar printuri animale.

Fără îndoială acest trend te va face să ieși în evidență într-un oraș, ajutându-te să arăți sofisticată și oarecum aventuroasă. Primul lucru care se observă este culoarea. Safari are la bază culori ca ocru, bej, oliv, verde, muștar, kaki, cafeniu, cu alte cuvinte culorile pământului și a pădurii. Materialele indicate sunt cele naturale ca bumbacul, mătasea sau inul, care lasă pielea să respire.

Printurile sunt fără îndoială vedetele acestui trend. Având ca bază tonuri mute, printurile dau viață întregului outfit. Având în vedere că stilul safari scoate la suprafață aventuriera, te poți juca cu printurile cum vrei. Cu cât sunt mai colorate și îndrăznețe, cu atât mai bine.

În ceea ce priveșe încălțămintea, stilul safari se potrivește cu orice. Nu uitați că acest stil a plecat de la cei care vânau animale sălbatice în Africa. Deci puteți purta bocanci sau botine. Pentru un look mai casual puteți purta espadrile sau sandale cu barete. Iar dacă vreți să fiți mai elegantă, puteți să alegeți o pereche de sandale cu toc asortate cu o rochie bej, tip tunică și cu o curea de culoarea sandalei.

Accesoriile pentru acest stil trebuie să fie minimaliste sau neutre, în special dacă vă jucați cu printurile.

Stilul safari se potrivește oricărei femei, indiferent de forma corpului. Fie că vorbim de o atitudine masculină sau una feminină, acest stil se multează pe orice tip de personalitate.

adminx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *