Politica de retur

Sperăm că vă plac achizițiile dvs., dar înțelegem daca va razganditi, marimea nu este cea potrivita, doriti sa schimbati produsele sau sa le returnati.

Renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi va rugam sa sa ne trimiteti un e-mail pe adresa foxfashion25@gmail.com in care sa ne comunicati urmatoarele informatii:

  • nume dvs si numarul comenzii
  • produsele pe care doriti sa le schimbati/returnati; in cazul in care doriti schimbarea unui produs, trebuie sa specificati marimea si culoarea pe care o doriti
  • datele dvs bancare pentru restituirea contravalorii produselor

Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Ai doua modalitati prin care poti returna produsele pe care nu le mai doresti: completand formular https://www.returneaza.ro/retur-fox-fashion/ sau prin intermediul oricarei firme de curierat. In ambele variante, cheltuielile vor fi suportate de client.

Produsele returnate, cat si ambalajul lor trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost expediate, fara urme ale utilizarii si sa contina toate etichetele intacte ale produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client prin email.
Daca produsul nu este returnat in starea lui initiala, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia si de a-l expedia inapoi clientului fara a se rambursa suma produsului.
In cazul in care produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, se ramburseaza valoarea integrala a produsului.

Din motive de igiena produsele din categoria „Lenjerie intima” nu se pot returna.*

*Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).